click here to go to the frontpage    

 

Food & Wine

The Food & Wine guide is designed to help you find combine food and wine in order to ensure that your meal is the perfect experience.
   Guiden er inddelt i forskellige kapitler, der beskriver forskellige typer af mad og de vine, som passer specielt godt til individuelle retter eller ingredienser. Hvis det er første gang du bruger denne guide, opfordrer vi dig til at læse kapitlet "Generelt", før du går igang. Dette kapitel beskriver grundlaget for at sammensætte mad og vin og samtidig beskriver kapitlet, hvordan du kan anvende denne guide optimalt. Endvidere kan du finde en beskrivelse af hvordan mad og vin systemet fungerer under "Funktionalitet".

Mad og Vin

General

Hvordan sammensættes mad og vin så måltidet bliver en flot helhed?

Functionality

Hvordan virker vinoversigtens mad og vin system?
Kapitler

Aperitif

Måltidets første glas: Velkomstdrinken.

Snacks and Appetizers

Oliven, Humus, Hot-Wings osv...

Shellfish

Rejer, Muslinger, Krabber osv...

Fish

Laks, Torsk, Rødspætte, Sushi osv...

Soup

Oksekødssuppe, Løgsuppe osv...

Pizza and Pasta Dishes

Lasagne, Spaghetti, Pizza, Pasta...

Vegetables and Salads

Agurk, Gazpacho, Salater, Tomat osv...

Egg dishes and roe

Kaviar, Æggekage, Soufflé osv...

Poultry

Kylling, Kalkun, Due, Gås, And osv...

White meat

This chapter is not yet finished.

Game & Venison

Dyrevildt, Fasan, Hare, Gråand osv...

Grilled Food

This chapter is not yet finished.

Dark Meat

This chapter is not yet finished.

Spicy and Ethnic Food

This chapter is not yet finished.

Cheese and Cheese Dishes

This chapter is not yet finished.

Fruit and Nuts

This chapter is not yet finished.

Desserts

This chapter is not yet finished.